Minggu, 01 Mei 2016

[NEW] Chords Kunci Gitar Pengen Ngombe - Eny Sagita Lirik Terjemahan Arti Lagu

Intro : Am Em Am (2x)
Dm E Am

Am G
Aku pengen ngombe Ngelak seng tak rasakke
F Dm Am
Nganti garing ning gulu rasane

E F
Kulinane kowe mbiyen sing tansah nyepakke
Dm E Am
Banyu putih yo kanggo nelesi lambe

Am G
Kuwi sak tenane kangen sing tak rasakke
cord kord chord Pengen Ngombe - Eny Sagita kunci gitar F Dm Am
Roso kangenku mung kanggo kowe

E F
Ngenteni tekamu neng kene kowe tak tunggu
Dm E Am
Bareng muleh uwis ra koyok pamitmu

E F
Sopo seng kok gendhong Sopo seng kok emban
E Am
Sopo sopo kuwi sopo
E F
Sopo seng kok gendhong Sopo seng kok emban
E Am
Sayang sayang kuwi sopo

Am G
Aku pengen ngombe Ngelak seng tak rasakke
F Dm Am
Nganti garing ning gulu rasane

Int : Am Em Am
Dm Am E A
Dm Am D E Am

Reff:
Dm Am
Dino ganti wulan wulane wis ganti tahun
lirik terjemahan arti indonesia Pengen Ngombe - Eny Sagita download mp3 E Am
Aku setyo ngenteni ning stasiun

Int : Dm Am E A

Dm Am
Tahun ganti windu, suwene kowe tak tunggu
E chords Pengen Ngombe - Eny Sagita lyrics Am
Bareng muleh uwis ra koyok pamitmu


Ulangi lagu dari awal gan ^ ^

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar