Selasa, 03 Mei 2016

[NEW] Chords Kunci Gitar Tembang Tresno - Rina Amelia & Arya Satria Lirik Terjemahan Arti Lagu

Intro: Am Dm G C Am Dm lirik terjemahan arti indonesia Tembang Tresno - Rina Amelia & Arya Satria download mp3 E Am E

Am
Padange suryo
Dm
Nanging peteng ning mripatku
G
Sinare rembulan
C
nambahi susahing atiku
Am
Tresno sing tak jaga
Dm
amung kanggo sliramu
E Am
Nanging nyatane aku mok apusi

Int. Am Dm G C

Tego tenan koe marang aku
aku ra ngiro tembang tresno
sing tak tembangke
ora dadi kasunyatan..

Am
Padange suryo
Dm
Nanging peteng ning mripatku
G
Sinare rembulan
C
nambahi susahing atiku
Am
Tresno sing tak jaga
Dm
amung kanggo sliramu
E Am
Nanging nyatane aku mok apusi

Int. Am Dm G C Am Dm E Am

Reff:
Am G
Tembang tresno ning lambemu
Em Am
Nyatane..amung semu
Am cord kord chord Tembang Tresno - Rina Amelia & Arya Satria kunci gitar G
Janji setyo marang aku
chords Tembang Tresno - Rina Amelia & Arya Satria lyrics Em Am
Nyatane nyusahke atiku

*)
Dm
Tego tenan Kowe nglarani aku
Am
Tego tenan Kowe ngapusi aku
Dm
Wis cukup sakmene crito lan laguku
E Am
Aku pamit lilakno lungaku

Musik: Am Dm E Am [2x]

==Kembali ke : Reff, *)

E Am
Aku pamit lilakno lungaku

======

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar